Subway Surfer Android  Ajuta-l pe Jake sa fuga de    inspectorii care il urmaresc. Ai grija la trenuri si fereste-l de cainele Pitbull al inspectorului. Subway Surfers este un joc pentru telefoanele si tabletele Android, are o grafica foarte buna HD, culorile sunt foarte vii iar jocul este foarte antrenant.

Exista multe jocuri "runner-style" dar putine atrag atentia si devin foarte populare, cum a ajuns Temple Run de exemplu.

Subway Surfers ii calca pe urme si dupa ce a adunat un numar extrem de mare de fani printre utilizatorii iOS, dezvoltatorii de la Kiloo Games au decis ca este momentul sa lanseze si o versiune pentru Android. Jocul te pune in pielea tanarului delicvent Jake ce incearca sa scape de un inspector si cainele sau sarind de pe o sina de metrou pe alta cu un "hoverboard" sau alergand.I unele nivele foloseste chiar si un jetpack propulsat de...vopsea.

Subway Surfers este dinsponibil gratis in Play Store si poate fi descrcat de aici.

Cut the Rope Frontline Commando My Beach HD Uno Google+Movies by FlixterFacebook Quick Office Pro HDPhotoWall Shadowgun Fruit Ninja THD